Forfet Plus

Aquesta temporada, comença a gaudir del teu Forfet Plus+ a partir del 21 de desembre de 2018; és fàcil, pràctic i obtindràs descomptes diaris en les teves esquiades a partir del segon dia.

COMPRAR FORFAIT PLUS+

QUÈ ÉS?

QUÈ ÉS?

El Forfet Plus+ és un forfet personal i intransferible de pagament per utilització, dirigit a tots aquells que volen gaudir al màxim de la neu, al millor preu i sense haver de passar per taquilles cada vegada.

Amb el teu Forfet Plus+ les teves esquiades a Grandvalira et sortiran més econòmiques. Pagaràs només pels dies que esquiïs i premiarem les teves esquiades amb descomptes, de manera que, a partir del segon dia, tindràs un 15% de descompte diari sobre el preu del forfet. I si véns en família, acumularàs descomptes a partir del tercer forfet.

Aquest forfet és vàlid per a tota la temporada 2018-19 i et permetrà accedir de forma il·limitada a tot Grandvalira i esquiar de manera econòmica! Si ja vas comprar el Forfet Plus+ la temporada passada, recorda que hauràs de fer el procés de nou des del teu mateix compte. No es poden reutilitzar els suports del Forfet Plus+ d’una temporada a l’altra.

Forfets sobre els quals s’aplica el descompte: forfet en modalitat d’adult, júnior, sènior i infant. Els infants menors de 6 anys tenen el forfet gratuït. En queden exclosos els forfets de matí i de migdia.

 

AVANTATGES FORFET PLUS+

AVANTATGES FORFET PLUS+

+ ESTALVI EN EL PREU

El Forfet Plus+ t’ofereix la possibilitat d’esquiar de forma més econòmica. Pagaràs segons els dies que esquiïs i premiarem les teves esquiades amb un descompte del 15% diari sobre el preu del forfet de dia a partir del segon dia d’esquí, de manera que esquiar et resultarà més econòmic. A més, si contractes el Forfet Plus+ per a més membres de la teva família, obtindràs un descompte addicional que s’acumularà al descompte individual. El descompte de família, doncs, és acumulable al descompte individual que tens amb el Forfet Plus+.

Dóna una ullada a la taula de descomptes i comprova l’import que t’estalvies amb una simulació! 

 

+ ESTALVI DE TEMPS

Aquest és un producte de contractació única a través d’Internet i s’entrega físicament a taquilles. Un cop el recullis, et permetrà esquiar tots els dies de la temporada sense haver de passar més per les taquilles.

Et carregarem el cost de cada dia esquiat a la targeta que hagis indicat en el teu procés de compra online, amb tots els descomptes corresponents.
 

+ CONTROL DE CONSUM

Setmanalment, podràs consultar el teu consum introduint les teves dades i la clau d’accés a la web i veure quant estalvies esquiant amb el Forfet Plus+. Diàriament, trobaràs informació extra, com ara el desnivell acumulat durant el teu dia d’esquí.

I SI FORMES PART D’UN COL·LECTIU ESPECIAL…

Consulta els col·lectius* que gaudeixen de tarifes especials. Recorda que hauràs de marcar aquesta opció en el moment de compra del producte i NO podràs afegir-te a aquesta modalitat un cop contractat el Forfet Plus+. Els descomptes associats a col·lectius només són aplicables per als titulars i membres de família que estiguin vinculats en la mateixa compra.

*Col·lectius especials: La Vanguardia i Racc Master.

ON EL PUC COMPRAR?

ON EL PUC COMPRAR?

Aquest producte, només el podràs comprar a la nostra pàgina web: FORFET PLUS+

Per realitzar la compra del Forfet Plus+ només necessites una targeta de crèdit; per efectuar els pagaments a través de la teva targeta de crèdit hauràs d’indicar la numeració durant el procés de compra i els càrrecs següents de les teves esquiades s’efectuaran en aquesta targeta. Important: es carregarà un import inicial d’1 € en concepte del suport. Tingues en compte que, si la teva targeta caduca, la perds o la dónes de baixa, t’hauràs de posar en contacte amb el nostre departament de Forfet Plus+ al més aviat possible per tal d’actualitzar les teves dades; d’aquesta manera evitaràs que es bloquegi el teu Forfet i podràs continuar esquiant tranquil·lament.
 

ASSEGURANÇA: Si vols contractar l’assegurança, ho hauràs de fer a durant el procés de compra del Forfet Plus+. El cost de l’assegurança se’t carregarà diàriament al teu compte juntament amb les teves esquiades. (Preu d’assegurança/dia: 4,90 €). En cas que no hagis afegit l’assegurança durant el procés de compra en línia, estàs a temps de fer-ho quan vagis a taquilles a retirar el teu Forfet Plus+, però en aquest cas només podràs comprar l’assegurança de temporada (53 €). Atenció: un cop hagis realitzat la primera esquiada ja no podràs contractar l’assegurança.
 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Si tens dubtes, pots consultar les preguntes i respostes freqüents relacionades amb el teu Forfet Plus+ Grandvalira.

Si tens qualsevol dubte o incidència amb el Forfet Plus+, pots contactar amb nosaltres a Forfet Plus+ o al telèfon +376 89 18 16. Horari d’atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 h - 14 h i de 15 h - 19 h. 

Rep les últimes novetats i segueix connectat a l’actualitat de Grandvalira

Descobreix tot el que pots fer a My Grandvalira

Opina sobre Grandvalira
CONTACTA AMB NOSALTRES!
Petició d’informació, suggeriments, incidències, pressupostos…
App Grandvalira
Ara, el més important a la teva butxaca.
AppGrandvalira AppGrandvalira
Connecta amb Grandvalira !
Segueix-nos a les Xarxes Socials i assabenta’t de lo últim el primer :)
Facebook Grandvalira
Twitter Grandvalira
YouTube Grandvalira
Google Plus Grandvalira
Instagram Grandvalira
Grandvalira 2018-2019
Proudly developed with by Bitanube